Toimitusehdot

 

Yleistä

Tuotteita myydään verkossa yrityksille/yhteisöille ja henkilöasiakkaille Suomessa (pl. Ahvenanmaa) ja puhelintilauksella soittamalla asiakaspalveluun. Maksuvaluuttana hyväksymme vain ja ainoastaan Eurot. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia.

jamomotor.fi web-store is mainly for Finnish customers. For international orders please contact our customer service by email: asiakaspalvelu@jamomotor.fi

Toimituskulut

Tilauksissa toimituskulut on Postipaketti 13,90€ ja Postiennakko 19,90€. Nouto toimipisteestä 0€ (Jamo Motor, Kausala) – (Noudon ajankohta sovittava etukäteen). Suuret ja painavat tuotteet toimitamme edullisinta toimitustapaa käyttäen (Matkahuolto).

Maksupalveluehdot

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

– Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

– MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot

– Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

– Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

– Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

– OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

– AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi

Postiennakko

Asiakas maksaa tilauksen postiin tuotteita noutaessaan. Emme toimita yli 300€ tilauksia postiennakolla. Pidätämme oikeuden lähettää tuotteet postiennakolla.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteen 2-8 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Palautusoikeus

Jamo Motor reilut pelisäännöt noudattaa kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Kuluttaja-asiakkaana Teillä on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillenne tuotteille. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Mahdollisista palautuksista sovittava etukäteen, emme lunasta palautuksia joista ei ole ennalta sovittu asiakaspalvelumme kanssa (045 169 1880).