Toimitusehdot

Yleistä

Tuotteita myydään verkossa yrityksille/yhteisöille ja henkilöasiakkaille Suomessa (pl. Ahvenanmaa) ja puhelintilauksella soittamalla asiakaspalveluun. Maksuvaluuttana hyväksymme vain ja ainoastaan Eurot. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia.

jamomotor.fi web-store is mainly for Finnish customers. For international orders please contact our customer service by email: asiakaspalvelu@jamomotor.fi

Toimituskulut

Tilauksissa toimituskulut on Postipaketti 12.90€ ja Postiennakko 19.90€. Nouto toimipisteestä ilmainen. Yli 300€ tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Suuret ja painavat tuotteet toimitamme edullisinta toimitustapaa käyttäen (Matkahuolto).

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

– Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

– MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

– Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

– Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot, Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

 

GSM-maksu

– Ainapay
Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.
Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.
Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:
> Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)
> Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)
> Enintään kaksi ostosta päivässä
> Ei toimi prepaid-liittymillä
> Lisätietoja aina.fi-sivustolla

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.
Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

– Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot
Lue lisää: Collector.fi

– Jousto
Lue lisää: Jousto.com

– OP Osta laskulla
OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot.

– AfterPay
Lue lisää: AfterPay.fi

– Mash
Lue lisää: Mash.com

 

Postiennakko

Asiakas maksaa tilauksen postiin tuotteita noutaessaan. Tilaus tehdään soittamalla asiakaspalveluun (045 169 1880). Postiennakko on käytössä max 150€ tilaukseen. Pidätämme oikeuden lähettää tuotteet postiennakolla.

 

Toimitusaika

Toimitamme tuotteen normaalisti 1-10 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta.

Palautusoikeus

Jamo Motor reilut pelisäännöt noudattaa kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Kuluttaja-asiakkaana Teillä on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillenne tuotteille. Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Mahdollisista palautuksista sovittava etukäteen, emme lunasta palautuksia joista ei ole ennalta sovittu asiakaspalvelumme kanssa (045 169 1880).

045 169 1880
045 169 1880